Suomalaiskärki Timo Furuholm teki kauden toisen osumansa, jolla hänen joukkueensa Hallescher FC meni 1-0-johtoon kotiottelussa Preussen Münsteriä vastaan.

Maali jäi laihaksi lohduksi ja vieraat voittivat ottelun lopulta 3-1-lukemin.

Hallen saldo viidestä pelistä on nyt vain kolme pistettä Saksan 3. liigassa ja sijoitus on sarjassa viimeistä edellinen. Sarjaa johtaa Dynamo Dresden, jossa pelaa toinen suomalaishyökkääjä Tim Väyrynen.

Väyrynen ei päässyt lauantaina peliin mukaan vaihtopenkiltä 2-1-voitto-ottelussa Werder Bremenin kakkosmiehistöä vastaan. Aiemmassa viidessä pelissä Väyrynen oli avannut kolmesti ja kahdesti päässyt kentälle vaihdosta. Maaleja on syntynyt yksi ja maalisyöttöä kaksi. Kaikki kauden avauspelissä.

Joni Kaukon edustama Energie Cottbus on 20 joukkueen sarjassa sijalla 13. Cottbus pelasi lauantaina maalittoman tasapelin Stuttgart Kickersiä vastaan ja Kauko pelasi täydet minuutit, kuten kauden viidessä aiemmassakin pelissä.

Mika Ojalan Aalen hävisi puolestaan Erzebirge Auelle vieraissa 0-1-lukemin edellisessä pelissä keskiviikkona. Ojala pelasi avausjakson. Aalen on sarjassa 16:s.

(Päivitys 30.8. klo 16.23. Ojalan ja Aalenin peli oli jo keskiviikkona ja joukkue taas tulessa sunnuntaina.)