Seinäjoen Jalkapallokerhoa alkukaudella edustanut keskikenttäpelaaja Juho Lähde siirtyy loppukaudeksi Vaasan Palloseuraan.

– Kun Admir Catovic ilmoitti lähdöstään Tanskaan, halusimme kymppipaikalle vahvistusta. Juho on kova tekemään töitä, jollaista tarvitsemme varmasti loppukaudella, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo Vepsun verkkosivuilla.

– Juho on silti hyvin erilainen pelaaja kuin ”Cato”. Hän juoksee hyvin linjan taakse ja on aktiivinen. Juho osaa pelata myös laidalla, joten hän tuo meille enemmän vaihtoehtoja hyökkäyspeliimme.

Lähde on pelannut SJK:n paidassa tällä kaudella kahdeksassa ottelussa, joista kolmessa hän on ollut avauskokoonpanossa. Kuluvalla kaudella Lähde on onnistunut maalinteossa kerran.

Edelliskaudeksi Seinäjoelle siirtyneen Lähteen liigauran henkilökohtaisesti menestyksekkäimmät vuodet osuvat Turun Palloseura -aikoihin, jolloin keskikenttäpelaaja edusti Tepsiä 94 ottelussa tehden 12 maalia.

24-vuotias turkulainen on pelannut 11 nuorten ja 44 poikien maaottelua. Veikkausliigan siirtoikkuna aukeaa torstaina 6.8.

VPS on tällä hetkellä Veikkausliigan viimeisenä. Se on kerännyt 17 ottelussa 10 pistettä.

Lähde: Veikkausliiga.com