The Independent -lehden mukaan Manchester Unitedissa ollaan luottavaisia, että maalivahti David de Gea sopeutuu nopeasti Louis van Gaalin suunnitelmiin.

Pitkin kesää espanjalaisvahtia huhuttiin Real Madridin riveihin, mutta siirto kaatui ikkunan viime hetkillä. Näin de Gea jää vielä yhdeksi sopimusvuodeksi seuraan. Tilanne on tulehtunut, sillä de Gean välit ehtivät jo tulehtua hollantilaisluotsin kanssa.

Alkukaudesta de Gea ei ole saanut joukkueessa juurikaan vastuuta, mutta Unitedisssa uskotaan silti, että mies voidaan nostaa takaisin ykkösvahdiksi. Nyt tuota viittaa on kantanut argentiinalainen Sergio Romero.

De Gea saatetaan nostaa jopa takaisin ykköseksi maaottelutauon jälkeen, kun vastaan asettuu Liverpool. Seurassa myös uskotaan, että de Gean ja van Gaalin välit voidaan pelastaa.

United myös säästää hiukan siinä, että de Gean sopimus ei tällä hetkellä ole sillä tasolla kuin hänen laatunsa edellyttäisi. United tarjosi aiemmin tänä vuonna de Gealle rahakasta jatkoa, mutta espanjalainen haikaili jo tuolloin Real Madridiin.

Ehkä nyt uudesta jatkosopimuksesta päästään taas neuvottelemaan.

Unitedia ehkä helpottaa myös se, että pari kertaa aiemminkin seura on ollut samantyyppisessä tilanteessa. Ennen siirtoa Real Madridiin Cristiano Ronaldoa houkuteltiin jäämään vielä vuodeksi. Wayne Rooney oli puolestaan kiinnostunut aikoinaan vaihtamaan Chelseaan, kunnes Alex Ferguson vaihtui David Moyesiin.