AIK:n toppari Sauli Väisänen pelaa loppukauden Suomessa. Lainaseuraksi valikoitui HIFK.

Väisänen tulee Suomeen vastuun perässä. Ruotsalaisseurassa tilanne näytti siltä, että minuutit voisivat olla nuorelle suomalaispuolustajalle tiukassa.

– Kaikki tapahtui nopeasti. AIK:lla on erinomainen topparitilanne ja kun kukaan toppareista ei siirtynyt tässä ikkunassa muualle, pelaamme mestaruudesta ja itse olen vasta palaamassa pelivauhtiin, niin katsoimme parhaaksi maksimoida minuutit ja hakea niitä muualta, Väisänen kertoo pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

Väisänen, 21, on toipumassa parhaaseen pelikuntoon, ja hänen pitäisi olla merkittävä vahvistus HIFK:lle.

– En saanut AIK:n lääkäriltä pelilupaa Venäjä- ja Färsaaret peleihin vaikka olen harjoitellut täysipainoisesti jo viikkoja. Harmittaa, mutta ehdin hyvin kuntoon kolmeen seuraavaan peliin. Olen täydessä kunnossa ensimmäisessä HIFK:n pelissä Maarianhaminassa ja valmiina kentälle, jos minut kentälle valitaan.

– Nilkka kestää, mutta toki pelikunnon kanssa on tekemistä, onneksi seuraavaan peliin on aikaa ja ehdin tutustua uusiin pelikavereihini. Mukana tosin on paljon vanhoja joukkuekavereitani ja se on joka suhteessa hieno asia, Väisänen tunnelmoi.