Veikkausliigan putoamiskamppailusta on muodostunut neljän joukkoon taistelu paikasta auringossa. Sarjan heikoinhan putoaa suoraan sarjaporrasta alemmaksi ja viimeistä edellinen joutuu karsimaan sarjapaikasta Ykkösen kakkosta vastaan..

VPS nousi torstain HIFK-voiton jälkeen pois jumbosijalta ensi kertaa yli neljään kuukauteen maalieron turvin ennen KTP:tä. Jaro on joukkueita edellä vain pisteen ja edelliset kolme peliään hävinnyt HIFK on hänniltä vain kolme pistettä.

VPS oli parhaillaan jopa seitsemän pistettä seuraavasta, mutta on ottanut eron kiinni ja näyttää hyvävireiseltä. Jaro poimii pisteen sieltä, toisen täältä, mutta voittojakin pitäisi vielä tulla.

Kahdesti toisensa vielä kohtaavien HIFK:n ja KTP:n viime viikot ovat olleet vaikeita.

Kertokaa lukijat valistuneet arvionne perusteluineen: Mikä joukkue putoaa? Kuka joutuu karsimaan, ja miten karsinnassa käy?

Alla joukkueiden päätöspelit:

KTP: SJK (K), HIFK (V), HJK (K), HIFK (K), VPS (V) ja Ilves (K)
VPS: Jaro (K), RoPS (V), HJK (K), Ilves (V), KTP (K) ja MIFK (V)
Jaro: VPS (K), KuPS (K), KuPS (V), Inter (V), Lahti (K) ja SJK (V)
HIFK: Lahti (V), KTP (K), SJK (V), KTP (V), Lahti (K), Ilves (V), Inter (K).

Veikkausliigan sunnuntain viiden ottelun kierros televisioidaan Ylellä Futiskierros-konseptilla, jonka lähetyksessä pääottelun HJK-RoPS lisäksi vieraillaan muillakin paikkakunnilla. Muut ottelut ovat VPS-Jaro, Lahti-HIFK, KuPS-Ilves ja KTP-SJK.