FC Barcelonan brassitähti Neymar on saamassa Blaugranalta merkittävän jatkosopimuksen.

Espanjalainen Sport-lehti linjaa kyseessä olevan ”supersopimus”. Toisin kuin voisi kuvitella Neymar ei tällä hetkellä suinkaan lukeudu futismaailman palkkakuninkaisiin, vaikka pelitaidoiltaan hän onkin jo lajin eliittiä.

Nykyinen viisivuotinen diili tuo Neymarille kaikkinensa 44 miljoonan euron tulot. Näin Neymar tienaa 8,8 miljoonaa euroa kaudesta ja päälle seitsemän miljoonaa erilaisten lisävariaatoiden kautta. Näihin bonuksiin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset mainostulot.

Neymar haluaa nyt palkkansa hinattavan 14 miljoonaan euroon ja samalla bonusten hilattavan historiaan. Tuollainen diili tekisi brassista toiseksi parhaiten palkatuimman Lionel Messin jälkeen.

Neymaria on viety huhuissa myös Manchester Unitediin. Spekuloidaankin, että brassi käyttäisi valioliigaseuran kiinnostusta hyväkseen tulevia jatkosopimusneuvotteluita varten.

Vuonna 2016 Barcelona viimeistään haluaa saada Neymarin jatkodiilin aikaiseksi.

Neymar on tiettävästi tyytyväinen Barcelonasssa, sillä hän kokee löytäneen Kataloniasta pelillisen kotinsa. Viime kaudella yhteistyö hyökkäyspäässä toimikin loistavasti Luis Suarezin ja Messin kanssa. Tuloksena oli triplamestaruus.