Angel Di Maria vakuuttelee olevansa tyytyväinen siirryttyään Manchester Unitedista PSG:n paitaan.

Di Maria kertoi ESPN Radiolle siirronsa taustoista. Argentiinalaisviilettäjä aloitti viime kauden lupaavasti Unitedissa, mutta loukkaantumisen jälkeen paras vire jäi piiloon. ManU:n ennätyshankinta oli seurassa vain vuoden, kunnes koitti myynti Pariisiin.

Osittain di Marian hankaluudet viime kaudelta saattavat selittyä silläkin, ettei di Maria ollut parasta mahdollista pataa valmentajansa Louis van Gaalin kanssa.

– On vaikeaa sopeutua van Gaalin alaisuuteen. Aloitin erittäin hyvin ja sitten loukkaannuin. Hommat eivät toimineet, ja luotsi halusi muuttaa pelipaikkaani. Hänellä on oma filosofiansa, ja se oli yksi syistä, miksi halusin jättää Manchester Unitedin, di Maria paljasti.

Entinen Real Madridin mies vakuuttelee tyytyväisyyttään nyt Pariisissa.

– Totuus on , että olen onnellinen siirryttyäni PSG:hen, kun joukkuetovereina on kavereita kuten Lavezzi ja Pastore. En koskaan unelmoinut tällaisesta vastaanotosta, se oli paras urallani. Juttelin Blancin kanssa, ja hänen ajatuksenaan oli, että minun pitäisi pelata samanlaisella paikalla kuin Real Madridissa, di Maria kertoi.

Di Maria debytoi Ranskan liigassa sunnuntaina, kun PSG voitti AS Monacon 3-0-lukemin. Vaihdosta kentälle tullut argentiinalainen pääsi myös syöttämään yhden osuman.