Kemissä pelataan lauantaina todella tärkeä Ykkösen kärkikamppailu, kun JJK matkustaa PS kemin vieraaksi.

Ykkösessä pelataan nousupaikoista ja parin viikon sisään sarjataulukko onkin jo viisaampi. JJK sai onneksensa siirrettyä EIF-ottelua, eikä ryhmän tarvitse lähteä tuohon peliin siipirikkoisena. JJK:lla on allaan nyt parin viikon tauko, joten joukkojen pitäisi olla valmiina iltaan.

– Hienoa oli, että EIF-ottelun siirto onnistui – nyt saadaan maajoukkuemiehetkin mukaan peleihin. Tästä alkaakin tiukka rupeama, kun seuraavien reilun parin viikon sisään pelataan viisi ottelua, päävalmentaja Juha Pasoja tuumii seuran nettisivuilla.

– Meillä alkaa kuitenkin olla miehistö tällä hetkellä aika hyvin terveenä, joten rotaatioonkin on varaa. Mikko Mannisen ja Jasin Abahassinen toipuminen on edennyt hyvin, eikä uusia kolhuja ole tullut kuin Severi Vielmalle – myös tuore mies Settyslas Loutelamio on sivussa, mutta molempien pitäisi selviä lyhyillä huileilla.

JJK on seitsemän pistettä PS Kemin perässä. Väliin mahtuu myös TPS paremman maalieron turvin. Toisaalta kettupaidoilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin kärkikaksikolla.

Jos JJK voittaa tänään, muuttaa kärkitaistelu taas kovastikin.

– Olemme voittaneet kaksi aiempaa peliä kemiläisiä vastaan, joten kyllä meillä eväät on voittaa nytkin, kun vaan oma peli saadaan rullaamaan. Erityisen tärkeää etenkin PS Kemiä vastaan on, että oman maalin edessä on oltava tarpeeksi kova, Pasoja muistuttaa.

Ykkönen lauantaina

TPS – MP
PK-35 Vantaa – FC Jazz
AC Oulu – VIFK
PS Kemi – JJK

Ykkösen sarjataulukkoa (TOP 3)

PS Kemi 21 13 4 4 38-21 43
TPS 21 10 6 5 29-12 36
JJK 19 10 6 3 31-17 36