Real Madridin päävalmentaja Rafael Benitez kumoaa väitteet, joiden mukaan hän ei uskaltaisi istuttaa joukkueen timanttia Cristiano Ronaldoa vaihtopenkillä.

Ronaldo, 30, on yksi Realin kolmesta pelaajasta, jotka ovat pelanneet kauden jokaisen minuutin. Kaksi muuta peluria ovat maalivahti Keylor Navas ja vasen puolustaja Marcelo.

Vaikka Ronaldo on Realin kiistaton ykköstähti, joukkuetta käskyttävä Benitez ei omien sanojensa mukaan pelkää lepuuttaa Ronaldoa vaihtopenkin puolella. Toistaiseksi valmentaja ei ole nähnyt lepovuorolle tarvetta.

– Se väite, että hän on koskematon, on myytti, Benitez kertoi espanjalaiselle Cadena SERille.

– Puhun Cristianon kanssa päivittäin. Hän lepää silloin kun hänen täytyy, Benitez jatkoi.

– Hän antaa kaikkensa joukkueelle. Hän on aina kentälle koska hän luo maalipaikkoja ja tekee maaleja. Mutta en epäröisi penkittää häntä.

Benitez kertoo kaksikon välien olevan hyvät. Espanjalainen arvostaa Ronaldoa äärimmäisen paljon, ja listaa tämän tämän hetken ykköspelaajaksi maailmassa.

– Suhteemme paranee koko ajan. Mielestäni hän on maailman paras pelaaja.

Real Madrid on toisena Espanjan pääsarjassa La Ligassa seitsemän ottelun jälkeen. Joukkueen ero yllätykselliseen sarjajohtajaan Villarealiin on yksi piste. Los Blancosin arkkivihollinen FC Barcelona on sarjassa kolmantena, tasapisteissä valkopaitojen kanssa.