Yhdyslaltojen pääsarjajoukkue Orlando Cityn keskikenttäpelaajasta Kakásta saattaa pian tulla Brasilian kaikkien aikojen maalintekijä MM-karsinnoissa.

Kaka kutsuttiin Brasilian lokakuun MM-karsintapeleihin Chileä ja Venezuelaa vastaan, koska Liverpoolin Philippe Coutinho joutuu jättämään ottelut väliin loukkaantumisen vuoksi. Kakalla on kasassa kymmenen osumaa MM-karsinnoissa, eikä hän tarvitse kuin kaksi maalia hypätäkseen Romarion ja Zicon yli maalitilastoissa. Brasilian molemmilla ex-pelaajilla on kasassa 11 rysää MM-karsinnoissa.

– Jos teen kaksi maalia ja minusta tulee kaikkien aikojen maalintekijä karsinnoissa, se merkitsee minulle paljon. Joukkueessamme on niin paljon loistavia pelaajia, Kaka sanoi Goal.comin mukaan.

Kaka uskoo FC Barcelonan nuoren taiturihyökkääjän Neymarin ottavan ennätyksen nimiinsä jossain vaiheessa, mutta 33-vuotias konkari nauttisi silti tittelin väliaikaisesta kunniasta.

– Nyt tiedän tarvitsevani kaksi maalia, mutta Neymar tulee kuitenkin ja rikkoo ennätyksen.

Vaikka Neymar on iskenyt Brasilialle 46 maalia, hän ei ole koskaan pelannut MM-karsintaottelua – eikä luonnollisesti tehnyt yhtäkään maalia niissä. Brasilia isännöi viime kesänä MM-kisoja, minkä takia se ei pelannut karsinnoissa.