Englannin valmentaja Roy Hodgsonin mukaan kenenkään paikka Englannin miehistössä ei ole takuuvarma – ei edes Wayne Rooneyn.

Rooneyn maalivire ei ole ollut kummoinen Manchester Unitedissa tällä kaudella, sillä kausi on tuonut vasta yhden osuman liigassa. Viimeksi viikolla United-tähden maalinteon tuska heijasteli avopaikassa Wolfsburgia vastaan Mestarien liigassa.

Rooneyn pudottamiseen maajoukkueesta on silti vielä mahdottoman pitkä matka. Onhan Rooney Englannin kaikkien aikojen ykköspyssy.

– Tällä hetkellä tuo päivä ei ole saapunut, vastasi entinen Huuhkaja-luotsi goal.comin mukaan, kun häntä pyydettiin aprikoimaan avainpelaajansa tulevaisuutta.

– Vähälläkään tuurilla se ei tapahdu, koska hän jatkaa pelaamista hyvin ja ottaa jatkossakin paikkansa, ja me puhumme hänestä lämpimästi vielä kesäkuun turnauksen jälkeen, kuten puhumme nyt, mutta takuita ei ole, Hodgson pyöritteli.

Englannin maajoukkueella ei ole ainakaan vielä vähään aikaan varaa menettää Rooneyn palveluksia. Viro- ja Liettua-peleihin nimetystä joukkueesta ei liikaa maalintekijöitä löydy, kun Daniel Sturridgekin on jätetty sivuun.