Espanjalainen urheilulehti Sport tietää kertoa, että Philippe Coutinho on FC Barcelonan tähtäimessä – joko tammikuussa tai sitten ensi kesänä.

Katalonialaisseuran valmentajat uskovat, että Coutinho voisi tuoda monia kaivattuja ominaisuuksia Barcan hyökkäyspäähän Pedro Rodriguezin lähdön jälkeen. Toisaalta jotta siirto olisi mahdollinen, sen pitäisi olla taloudellisesti mahdollisissa kantimissa.

Barcelona käytti jo kesällä paljon rahaa Arda Turaniin ja Aleix Vidaliin, joten tammikuussa kukkaronnyörit eivät voi olla enää niin auki.

Barcassa kuitenkin ymmärretään, että Coutinho mitä ilmeisimmin haluaisi maisemanvaihtoa Barcelonaan. Coutinho on myös monen muun huippuseuran, kuten Real Madridin, kiikarissa.

Liverpool voisi olla myös tässä tilanteessa halukas myymään, kun seurassa vaihtuu luotsi ja monet kuviot saattavat mennä uusiksi. Barcan täytyy lähiviikkoina tehdä päätös, lähteekö se toteuttamaan kauppaa vaiko ei taikka mitä ajankohta olisi sopivin.

Neymar tuntee jo Barcelonan entuudestaan, sillä hän vietti aikoinaan kuusi kuukautta Espanyolissa. Lisäksi Coutinho ja Neymar ovat hyviä ystäviä.