Kaksi Ilveksen pelaajaa lopettaa peliuransa tähän kauteen.

Sekä laitapuolustaja Antti Ojanperä että seuran monivuotinen luottopelaaja Olli Vakkala lopettavat pitkät jalkapallouransa tämän kauden jälkeen.

32-vuotias Ojanperä on pelannut Veikkausliigassa jo yli vuosikymmenen ajan ja mies tunnetaan taistelupelaamisen ruumiillistumana. Ojanperä on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa 29 ottelua. Mies on ollut tärkeässä roolissa Ilveksen puolustuslinjassa.

Ojanperä pukee Ilves-paidan ylleen vielä kaksi kertaa, kun sunnuntaina 18.10. kotikentällä vastaan asettuu HIFK ja sunnuntaina 25.10. Kotkassa FC KTP.

Kuudetta kauttaan Ilveksessä pelaava 33-vuotias Vakkala on jättänyt itsensä suomalaisen jalkapallon historiaan harvinaisena pelaajana.

Hän on pelannut uransa aikana kaikilla sarjatasoilla Kutosesta Veikkausliigaan. Aikuisvuosiensa aikana Vakkala on myös pelannut aivan jokaisella pelipaikalla – maalivahtina, laitapuolustajana, topparina, laitalinkkinä, keskikenttäpelaajana sekä hyökkääjänä. Maalikin on syntynyt kaikissa muissa sarjoissa paitsi Veikkausliigassa.

Juniorivuosinaan Vakkala oli erittäin lahjakas maalivahti, mutta päätti teini-ikäisenä kokeilla rahkeitaan myös kenttäpelaajana. Uran kruunu nähtiin elokuun lopussa Rovaniemellä, kun vakavasta lonkkavammasta sekä kylkiongelmista itsensä väkisin kuntoon harjoitellut Vakkala vaihdettiin RoPSia vastaan kentälle 32. minuutilla. Se oli miehen debyytti Veikkausliigassa ja rajusti siipirikkoinen Ilves taisteli tuolloin maalittoman taistelutasurin napapiiriltä.

Vakkala astelee Ojanperän tavoin vielä kerran Tammelan stadionille kotiyleisön eteen tulevana sunnuntaina 18.10. klo 14.