Jose Mourinho on tyytyväinen Roman Abramovichin antamasta tuesta. Luotsia kritisoivat saavat sitä vastoin hurjaa kyytiä.

Mourinho kiitteli Chelsean omistajan antamaa tukea Gazzetta dello Sportille. Vaikka Chelsean alkukausi on ollut surkea, ei Abramovich ole missään vaiheessa kääntänyt selkäänsä portugalilaisluotsille.

– Se tekee minut ylpeäksi. Se osoittaa Abramovichin luottamuksen managerille, joka on voittanut kolme Valioliiga-titteliä tälle seuralle. Kiitän häntä ja jatkan työskentelyä, Mourinho tokaisi lehdelle The Telegraphin mukaan.

– Mitä on meneillään? En tiedä. Tulokset Chelsean kanssa ovat olleet todella huonoja. En voi piilottaa tätä todellisuutta, enkä niin halukaan tehdä. Ja minulla on vaikeuksia löytää selitys. Voin kuitenkin vakuuttaa, että työskentelen kovemmin kuin koskaan ja selvitämme tiemme ulos tästä.

Mourinho on ehtinyt saada jo valmentajakonkareilta jonkin verran kritiikkiä. Fabio Capellon mukaan portugalilaisen metodit ovat polttaneet pelaajat loppuun.

– Luin mtä Capello sanoi, Mourinho puntaroi ja sanoi, että italialaisen kannattaisi olla kommentoimatta kollegoitaan.

– Olisin voinut kommentoida hänen työtään Englannin peräsimessä tai Venäjän maajoukkueessa, mutta en koskaan tehnyt niin. Haluan kunnioittaa kollegojeni vaikeita hetkiä. Mieluummin puhun Fabio Capellon monista uran huippuhetkistä, niistä, jotka täyttyivät uskomattomasta menestyksestä, Mourinho mietti.

Claudio Ranieri on myös ennättänyt kyseenalaistaa Mourinhon.

– Hän on elänyt viisi vuotta Englannissa ja edelleen hänellä on vaikeuksia sanoa hyvää huomenta taikka hyvää iltapäivää, Mourinho hauskuutti.

– Hän on melkein 70 (oikeasti 63-vuotias), ja hän on voittanut Super Cupin ja toisen pienen cupin. Hän on liian vanha muuttuakseen mentaalisesti, Mourinho jatkoi tylytystään.