Liigakarsinnan avausottelu PK-35 Vantaan ja KTP:n välillä pelattiin keskiviikkoiltana Myyrmäen jalkapallostadionilla, Vantaalla.

Maalittomaan tasapeliin päättyneessä taistossa nähtiin hämmästyttävän monta liukastumista. Lämpömittari näytti nollaa astetta, mikä teki Myyrmäen stadionin tekonurmimatosta entistä liukkaamman. Myös pallo liikkui muovimatolla nopeammin kuin normaalisti.

PK-35 Vantaan kapteeni Kim Raimi harmitteli superliukasta alustaa. Hänen mielestään karsintapelit pitäisi pelata paremmissa olosuhteissa.

– On se vähän surullista, että näin tärkeisiin peleihin ei saada kenttää kuntoon. Tuo on muutenkin todella liukas kenttä, Raimi kertoi ja jatkoi:

– Kiva pelata alimpana miehenä tuollaisella kentällä, kun ei koskaan tiedä koska on selällään. Onneksi se meni ihan mukiinmenevästi, mutta on se tosi harmi, vahvasti punamustien alakertaa keskiviikkona johtanut keskuspuolustaja valitteli.

Raimi uskoo otteluparin ratkeavan lauantain toisessa osaottelussa yksittäisen pelaajan virheeseen. Avausottelun perusteella on hänen mukaansa helppo uskoa PK-35:n nousuun.

– Se voi olla yksi tilanne. Joku unohtaa vaikka kulmassa miehen. Johonkin pieneen virheeseen se todennäköisesti ratkeaa. Nämä ovat pienten marginaalien pelejä, se on raakaa.

– Tämä on meille hyvä tulos. Haetaan sieltä se mikä pitääkin hakea ja hoidetaan se paikka itsellemme.

Toinen osaottelu pelataan lauantaina Kotkan Arto Tolsa Areenalla klo 15 alkaen.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros