Gareth Balen agentin Jonathan Barnettin mukaan hänen asiakkaallaan ei ole mitään ongelmia Cristiano Ronaldon kanssa.

Barnett kertoi The Guardianin haastatteluissa, ettei kaksikko ole ylimpiä ystävyksiä vaan eivät toisaalta mitään vihamiehiäkään. Agentin mukaan Balen ajatuksissa on olla vain maailman paras, ei kiinnostua muusta.

– He eivät ole joka ilta ulkona yhdessä syömässä, mutta se on ok. Siinä ei ole mitään vihamielisyyttä. Gareth on hiljainen kaveri. He ovat täysin vastakohtia. Luulen, että Gareth voisi oppia hiukan myös Ronaldolta, kanssakäymistä ehkä enemmän, Barnett kertoi haastattelussa.

– Hän haluaa kuitenkin oman elämänsä ja elää sitä. Gareth on loistava jalkapalloilija, mutta hän ei halua mitään enempää. Hänellä on joitain hyviä mainostuksia, mutta hänen koko elämänsä on olla maailman paras jalkapalloilija. En usko, että hän haluaa olla maailman paras malli tai paras alusvaatemyyjä. Se ei ole häntä, Barnett laukoi.

Bale sai viime kaudella kovaa kritiikkiä Carlo Ancelottin alaisuudessa. Tällä kaudella walesilaisen rooli on ollut keskeisempi ja jonkinlaista vallanvaihtoa on ollut nähtävissä. Rafa Benitez selvästi uskoo Baleen.

– Luulen, että Ronaldoa kohtaan on suurta rakkautta. Luulen, että uusi aika on tulossa ja sitä kohtaan on ehkä jonkinlaista pahaa mieltä. Uskon asioiden muuttuvan. Gareth pelaa nyt paremmalla paikalla (enenmmän keskellä), jossa hän haluaakin pelata. Olen aina sanonut sitä, että uskon hänestä tulevan maailman paras seuraavan parin vuoden kuluessa, Barnett tunnelmoi asiakkaastaan.