Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal ei halua, että kukaan pääsee vakoilemaan joukkueen taktiikoita. Siksi luotsi on päättänyt asettaa näköesteen Manchester Unitedin harjoituskentälle.

Daily Mail -lehden mukaan hollantilaisluotsi on pyytänyt vihreää kangasaitaa pystytetttäväksi ympäri aluetta, jotta taktiikat eivät päädy väärille silmäpareille. Aidasta lienee apua paitsi vakoojia vastaan myös mainostusmielessä.

Daily Mailin mukaan aita tulee pitää sisällään erilaisia seuran sponsoreiden logoja. Kun Carringtonin treenikentällä kuvataan, näkyvät näin nämä brändit mukana videoissa.

Uutta aitaa on ollut tarkoitus alkaa rakentaa tällä viikolla maaottelutauolla.

Kenttä Aonin harjoituskeskuksessa on tismaalleen samanlainen kuin Old Traffordilla, jotta pelaajien on mahdollisimman helppoa tuoda asiat treeneistä peleihin. Uusi aita suojaa myös ikävältä tuulelta, joka alueella kiusaa.

ManU-manageri van Gaal on luonut itsestään Unitedissa varsin kontrolliherkän kuvan. Ilmeisesti hollantilainen haluaa tehdä kaiken mahdollisen, jotta valioliimestaruus palaisi Old Traffordille.