Suomen jalkapallomaajoukkueelle jäi torstai-iltana paljon jossiteltavaa, kun läpiajoon pääseen Teemu Pukin kaataminen jäi erotuomarilta viheltämättä Romania-ottelun toisella jaksolla. Suomi kohtasi Romanian Bukarestissa EM-karsintaottelussa.

Pukin mukaan 1-0-johtoasemassa sattuneessa tilanteessa romanialaispakilla ei ollut juuri seliteltävää: taklaus osui Pukkia jalkoihin pallon sijaan.

– Mun silmiin ihan selvä rankkari. Mun jalkoihin tuli [puolustaja], eikä ainakaan mun mielestä palloon osunut. Tuomarin mukaan pelasi palloa. Turha noista on selitellä, mutta kyllä niiden toppari oli vähän samaa mieltä kun juttelin, että olisi ollut pilkun paikka, Pukki kertoi Palloliiton sivuilla 1-1-tasapeliin päättyneen pelin jälkeen.

Tilanteita viihdyttävässä ottelussa riitti. Etenkin isäntäjoukkue Romania pääsi yrittämään maalintekoa moneen otteeseen, mutta Lukas Hradecky pelasi loistopelin Suomen maalilla.

– Molemmilla oli aika hyvin paikkoja. Olisi voitu ratkaista aikaisemmin, mutta toisaalta heilläkin oli paikkoja. Aika avonaista peliä, Pukki näki.