Bayern München jatkoi alkusyksyn hurjia otteitaan pyyhkimällä nurmikkoa suurimmaksi haastajaksi Saksassa hyvän aloituksen jälkeen noussella Borussia Dortmundilla sunnuntaina.

Dortmund, joka on ollut mahtavassa vireessä alkukaudesta, joutui nöyrtymään baijerilaisjätille peräti 1-5-lukemin. Bayern murskasi samoin lukemin pari viikkoa sitten toisen haastajansa, viime kauden kakkosen Wolfburgin.

Bayern on voittanut kaikki kauden viralliset ottelunsa niin kotimaassaan kuin eurokentilläkin. Bundesliigassa on tullut kahdeksan voittoa maalierolla 28-4, Mestarien liigassa saldona on kaksi voittoa maalierolla 8-0. Bayern johtaa kotimaan sarjaa seitsemän pisteen erolla Dortmundiin. Saksan cupissa Bayern kaatoi elokuussa FC Nöttingenin ”vain” 3-1-lukemin.

Edelliset kuusi peliä kotimaa ja Eurooppa mukaan lukien Bayernin maaliero on ollut uskomattomasti 24-2 eli joukkue on iskenyt maaleja neljän keskiarvolla viime viikot.

Bayerniin kauden maaliero 11. virallisessa ottelussa on tällä hetkellä 39-5. Joukkueen paras maalintekijä on ollut Robert Lewandowski, joka on tehnyt jo 16 maalia 10 otteluun.

Juuri nyt näyttää siltä, että tätä joukkuetta ei pysäytä tällä kaudella kukaan eikä mikään.