Real Madridin laitapakkina vielä viime kaudella operoinut Fabio Coentrao kokee, että espanjalaislehdistö kohteli häntä kaltoin.

Coentrao pelaa tällä kaudella lainalla AS Monacossa. Viime kaudella 27-vuotias sai vain yhdeksän peliä vyölleen, joten maisemanvaihto oli tarpeen lisäminuuttien takia. Coentrao on edelleen sopimuksenalainen La Ligan jättiin, mutta portugalilaisen ajanjakso Madridissa ei ollut pelkkää iloa.

– Rehellisesti? Coentrao vastasi Marcalle, kun häneltä kysyttiin median reilusta suhtautumisesta.

– Kyllä, mielestäni he olivat (epäreiluja). Tuntui ikään kuin he eivät koskaan antaisi minulle tunnustusta. Jos minulla oli huono peli, he hyökkäsivät kohti minua heti. Ja jos pelasin hyvin, he antoivat todella vähän tunnustusta.

– Jopa tänä päivä kysyn itseltäni, miksi olin median ”Ruma Ankanpoikanen”, Coentroa tuumaili.

Valkopaitojen laitapakkina avauksessa viilettää Marcelo. Kriittinen voisi sanoa, että Coentraon minuutit olisivat jääneet vähiin Madridissa tälläkin kaudella.

– Sillä ei oikeastaan ole väliä nyt ja on täysin mahdotonta sanoa, mitä olisi tapahtunut. Mahdollisuus oli siirtyä Monacoon ja pelata enemmän, ja juuri sitä minä kaipaisin. Täällä haluan pelata ja voittaa, Coentrao ynnäsi.