Valioliiga-seura Liverpoolista SJK:hon lainattu brassilupaus Allan Rodrigues de Souza on saanut kehuja Liverpoolin edustusjoukkueen maanmieheltään Lucas Leivalta.

18-vuotias keskikenttämies harjoitteli brittiseuran edustusjoukkueen kanssa aiemmin ja kokeneempi keskikenttämies näki nuorukaisessa roppakaupalla potentiaalia, josta on saatu esimakua Suomessa.

– Tapasin Allanin ensi kertaa muutama kuukausi sitten, kun hän liittyi harjoituksiimme Melwoodissa. Hän on vieraillut myös kotonani ja olemme käyneet keskusteluja keskenämme, hän kommentoi Liverpoolin kotisivuilla.

– Hänen seuransa Brasiliassa oli Internacional, joka on tunnettu erinomaisena pelaajakasvattajana. Näimme hänen kahden viikkonsa aikana, että hänellä on edessään loistava tulevaisuus.

SJK:hon elokuussa tullut nuorukainen on ottanut paikkansa avauskokoonpanossa keskikentän keskustan pelaajana. Hän on tehnyt paria upeaa maaliakin, joista jälkimmäinen oli osuma suoraan kulmapotkusta HJK:n verkkoon pari viikkoa sitten.

Hän syötti silloin myös kaksi muuta maalia 3-0-voitossa, joka osaltaan on kantamassa SJK:ta ehkä jopa mestariksi asti.

– Nyt hän on lähtenyt saamaan kokemuksia ja peliaikaa Suomesta. Toivottavasti jossain vaiheessa tulevina vuosina hän on valmis tekemään vaikutuksen Liverpoolissa, Lucas päättää.