Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema joutuu olemaan seuraavat viikot sivussa. Kärkimies loukkasi nivusensa Ranskan kaadettua Armenian maaottelussa.

Loukkaantuminen oli ikävä Benzemalle, sillä hyökkääjä oli pitkästä aikaa osunut Ranskalle. Benzeman edellinen maali maajoukkueesta oli lokakuusta 2014. Kun maaleja tuli nyt kaksi, näyttävät tilastot nyt paremmilta.

Ranskan jalkapalloliitto tiedotti asiasta perjantaina vahvistaen vamman.

Benzeman poissaolo voi kestää vammasta riippuen parista päivästä kolmeen viikkoon. Espanjalaisen Marcan mukaan ranskalaisen paluuseen menisi kolme viikkoa.

Real Madridilla on jo ennestään riittänyt loukkaantumishuolia syksyn aikana. Danilo ja James Rodriguez joutuivat jo aiemmin sivuun maajoukkuekomennuksissa tulleiden loukkaantumisten takia.

Valkopaidojen toimistoilla ei katsota hyvällä myöskään Benzeman loukkaantumista, etenkään kun Benzeman tiedettiin olevan nyt loukkaantumisherkkä. Tästä huolimatta hyökkääjä pidettiin kentälle 80. minuuttiin ja loukkantumiseen asti.

Real Madridissa ei pidetä siitä, miten pelaajia menetetään telakalle ”FIFA-viruksen” takia, osaa Marca kertoa. Osa maajoukkueista ei vaikuta kunnioittavan seurajoukkueiden tarpeita ja heidän rooliaan palkanmaksajana.