Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on hankkinut yksinoikeuden Englannin Valioliigan televisiointiin ja digitaalisiin lähetyksiin.

Sopimus on kolmivuotinen astuen voimaan kaudesta 2017-2017 alkaen. Ensi kaudesta lähtien pelejä nähdään lauantai-, sunnuntai- ja maanantaikierrosten lisäksi myös perjantai-iltaisin.

Pelit ovat seurattavissa Viaplay-palvelussa ja Viasat Sport -kanavilla.

– Tämä on mahtava uutinen suomalaisille huippu-urheilun ystäville ja kaikille Viasatin ja Viaplayn lojaaleille asiakkaille. Ei ole epäilystäkään siitä, että Englannin Valioliiga on myös Suomessa suosituin kansallinen jalkapalloliiga televisiokatsojien keskuudessa. Aloitimme tänä syksynä UEFA Champions League –lähetykset Suomessa ja Valioliiga täydentää tarjontamme todelliseksi urheilufanin unelmaksi, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen intoilee tiedotteessa.

– Valioliigan kanssa tulemme jatkamaan linjaamme huippulaatuisista ja intohimolla tehtävistä tuotannoista, joista fanimme pääsevät jo nyt nauttimaan jääkiekon ja UEFA Champions League –lähetysten parissa.

Valioliigan lähetysoikeudet ovat olleet Suomessa MTV:llä. Jo aiemmin Viasat onnistui viemään Mestarien liigan oikeudet.