Maailman nopein mies joutui pukeutumaan ”väärän seuran” pelipaitaan hävittyään vedon.

Manchester Unitedia kannustava jamaikalainen pikajuoksija Usain Bolt tunnusti torstaiaamuna väriä, mutta ei suinkaan ManU:n, vaan toisen Englannin Valioliigan suurseuran pelipaita yllään.

Punaisten paholaisten tunnetuimpiin kannattajiin lukeutuva Bolt oli lyönyt meksikolaisen tv-edustajan Patty Lopez de la Cerdan kanssa vetoa siitä, että ManU voittaisi sunnuntaina Arsenalin Valioliigan kärkitaistossa.

Toisin kävi. ManU koki Tykkimiehille tylyn 0-3-tappion, jonka seurauksena Bolt hävisi vedon. Panoksena oli pukeutua voittajan kannattaman joukkueen, eli tässä tapauksessa Cerdan suosiman Arsenalin pelipaitaan.

Bolt julkaisi Instagram-tilillään kuvan liittyen aiheeseen. Hänen kuvaan kirjoittamaansa viesti oli anteeksipyytävä.

– Hävisin vedon Patty Lopez de la Cerdalle siitä, että United voittaisi, joten häviön takia minun on kuitattava vetoni. Sori jätkät, Bolt kirjoitti.

Bolt paljasti samalla vedon sisältäneen myös rahallisen panoksen. Hän ei kuitenkaan paljastanut sitä, kuinka paljon hän joutuu kaivamaan kuvetta kuitataukseen vedon Cerdalle.

Bolt on 100 ja 200 metrin matkoilla hallitseva maailmanmestari. Molemmat ennätykset hän juoksi Berliinissä 2009. Satasella aika on 9,58, 200 metrillä 19,19.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Daily mail.