Seinäjoen Jalkapallokerhon kapteeni Pavle Milosavljevic odottaa hartaasi Veikkausliigan päätöskierroksien otteluita. Joukkue taistelee edelleen mestaruudesta.

Seinäjokelaiset siirtyivät sunnuntaina Veikkausliigan kärkeen voittamalla kotonaan Ilveksen 2-1. Johtopaikka kestää ainakin maajoukkuetauon ajan, sillä joukkueen pahin uhkaaja RoPS kärsi maanantaina tappion IFK Marihemanille lukemin 0-1.

SJK kohtaa seuraavaksi FC Interin ensi viikon sunnuntaina 18.10. Turkulaiset taistelevat vielä mitalisijoista, joten odotettavissa on kiihkeä kamppailu. Sen tietää myös Milosavljevic.

– Siitä tulee iso ottelu. Sellaiset pelit ovat tärkeitä Suomen sarjalle. Inter on myös hyvissä asemissa, siitä tulee mitalitaistelu. Me kaikki haluamme pelata noin tärkeitä kamppailuja, Milosavljevic sanoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

Toinen SJK:n jäljellä olevista peleistä pelataan Seinäjoella viikkoa myöhemmin Jaroa vastaan. Milosavljevic haluaa päättää kauden voittoon, varsinkin kun kyseessä on Pohjanmaan derby.

– Meidän on tärkeää pystyä hyökkäämään kotikentällä ja samalla näyttää, että olemme vahva kotijoukkue. Haluan voittaa jokaisen ottelun etenkin kotona.

SJK:lla on kasassa 54 pistettä, RoPSilla 53 ja HJK:lla 52. Kaikilla on kaksi peliä pelaamatta.