Hakan hyökkääjä Kalle Multanen voitti viime kaudella Ykkösen maalipörssin tehden peräti 30 osumaa. Titteli on hänelle mahdollinen myös tällä kaudella.

Ykköstä on jäljellä kaksi kierrosta. Kalle Multasen sopimus valkeakoskelaisseuran kanssa päättyy, eikä hän Akaan Seudun haastattelun mukaan ole sitä jatkamassa.

– Tavoite on, että pelaan ensi vuonna Veikkausliigassa. Vielä ei voi sanoa varmaksi mitään, mutta tuskin jatkan täällä, hän paljastaa.

Tampereella asuvaa Multasta on kyselty pariin liigaseuraan, mutta sen enempää hän ei halua tässä vaiheessa kertoa.

– Vielä ei ole mitään hajua, milloin asia selviää. Toivottavasti tammikuuhun mennessä. HJK ei ole realistinen minun tasoiselleni pelaajalle, mutta muuten ei välttämättä ole seuraa, mihin en lähtisi.

Suomen menestyksekkäimpiin kuuluvan Hakan viime vuodet eivät ole olleet taloudellisesti helppoja. Multanen kertoo tämän kauden olleen viime kesää parempi.

– Palkat ovat tänä vuonna tulleet koko ajan ajoissa. Siinä on petrattu, sillä viime vuonna se hoitui todella huonosti. Palkka ei ollut aina ajoissa, ja välillä se oli enemmänkin myöhässä.

Haka kohtaa lauantaina TPS:n Turussa. Päätöskierroksella joukkue isännöi Tehtaan kentällä VIFK:ia. Multanen on tehnyt tällä kaudella 16 osumaa, mikä on yhden vähemmän kuin maalipörssin kärkinimi Pablo Counago.