Barcelona järjesti Mestarien liigan tiistaiotteluiden suurinumeroisimman voiton, kun joukkue kaatoi AS Roman peräti 6-1-lukemin. Barcelonalle Luis Suarez ja Lionel Messi tekivät kaksi maalia mieheen. Neymar hukkasi ottelussa rankkarin, jonka paluupallosta Adriano ampui päätösosuman. Gerard Pique teki Barcelonan viidennen maalin.

Näiden osumien myötä Suarez (39 maaalia), Messi (43) ja Neymar (39) ovat tehneet yhteensä peräti 121 maalia vuoden 2015 aikana. Messi oli ensimmäistä kertaa avauksessa liki kahteen kuukauteen loukkaantumishuilinsa jälkeen. Hän pääsi jo viikonloppuna vaihdosta kentälle, kun Real Madrid kaatui 4-0-lukemin.

Barcelona voitti E-lohkon ja Roma, Leverkusen (molemmilla 5 pistettä) ja BATE Borisov (4 p) taistelevat toisesta jatkopaikasta.

Transfer HQ

@Transfer__HQ
Goals in 2015:

Messi (43).
Neymar (39).
Suárez (39).

Bayern voitti lohkonsa, Arsenalin toiveet elävät

Liki Barcelonan tasoisen ylivoimainen omassa ottelussaan oli Bayern München, joka voitti Olympiakosin 4-0-lukemin ja varmisti myös F-lohkon ykkössijan. Kun Arsenal voitti Lontoossa Dinamo Zagebin 3-0-lukemin, voi joukkue vielä nousta lohkon kakkoseksi, jos kaataa Olympiakosin päätöspelissä parilla maalilla.

Chelea ja Porto kiinni jatkopaikoissa

G-lohkossa Chelsea kaatoi vieraskentällä Maccabi Tel Avivin 4-0-lukemin. Porto hävisi tiistaina kotonaan Dinamo Kiovalle 0-2-lukemin. Lohkon kärjessä ovat 10 pisteellä päätöskierroksella kohtaavat Porto ja Chelsea, Kiova on kahden pisteen päässä vielä unelmoimassa jatkopaikasta. Maccabi on varma jumbo nollakerhossa.

Zenit ainoa pelkkiä voittoja ottanut joukkue

H-lohkon voiton jo aiemmin illalla varmisti Pietarin Zenit, joka on ainoa pelkkiä voittoja ottanut joukkue. Tänään kaatui Valencia. Gent kaatoi Lyonin vieraissa 2-1-lukemin ja tarrasi kiinni toiseen jatkopaikkaan pistene erolla ennen Valenciaa. Lyon ei voi enää yltää pudotuspeleihin.

(Päivitys 23.43: korjattu Gent-Lyon-ottelun tulos tasapelistä Gentin vierasvoitoksi.Korjattu myös Barcelona-As Roma pelin tulos oikeaksi eli lisätty vieraiden maali)