Bayern Münchenin luotsi Pep Guardiola on vaitonainen tulevaisuudestaan, eikä kommentoi hänestä kirjoitettuja huhuja.

Viikon aikana Guardiolaa on viety vahvasti Manchester Cityn peräsimeen. Guardiolan nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy tämän kauden päätteeksi, ja espanjalaislähteiden mukaan entisen Barca-luotsin seuraava pesti olisi jo alustavasti sovittu valioliigajätin kanssa.

Guardiola astui lauantaina ensimmäistä kertaa median eteen tämän uutisen jälkeen, kun alla oli 2-0-voitto Hertha Berlinistä. Bayernin syysvire liigassa on ollut vakuuttava, sillä pisteitä on napattu 40 mahdollisesta 42:sta.

– Ei. Seuraava kysymys – ei mennä kiitos sinne, Guardiola ohjeisti toimittajia Daily Mailin mukaan, kun häneltä kysyttiin tulevaisuudestaan.

Vaikka Guardiolan ympärillä on liikkunut huhuja, se ei ole vaikuttanut hallitsevan bundesliigamestarin suoritustasoon. Guardiola haluaisi voittaa kolmannen kauden päätteeksi kaiken mahdollisen, mukaan lukien Mestarien liigan, ja tällä hetkellä se näyttää mahdolliselta. Tappiota kun ei ole ainuttakaan, kaikki kilpailut huomioiden.

– Olen melko varma, että emme tule päättämään tätä kautta ilman tappiota. Mennä kauden läpi ilman tappiota on käytännössä mahdotonta. Mutta totta kai aiomme yrittää. Joka pelissä haaste on antaa paras esitys, Guardiola tuumi.