Bayern Münchenin tähtikatraassa on keskinäistä skismaa.

Bayernin entinen pelimies Lothar Matthäus kirjoittaa Sport Bildissä, että joidenkin pelaajien välillä on todellisia ongelmia. Parivaljakko, johon Matthäus ainakin viittaa, on tulikuuma hyökkääjä Robert Lewandowski ja oikukas laituri Arjen Robben.

Jo aiemmin samaisessa lehdessä on ollut juttua siitä, miten kaksikko välttelee toisiaan pukukopissa. Puolalaiskärki on joskus antanut palautetta, kun hollantilainen ei ole antanut syöttöä Lewandowskille. Valmentaja Pep Guardiola on antanut asian aika lailla vain olla, koska ”sellainen on Robbenin mentaliteetti”.

– Olen hyvä valmentaja, mutta en niin hyvä, että muuttaisin 31-vuotiaan Arjen Robbenin ajatusmaailman, Guardiola on vitsaillut.

– Lewandowski jatkaa ruokkimista keskustelua Robbenin itsekyydestä kentällä päivittäin ja se vaikuttaa pelaajien itseluottamukseen. On selvää, että jotain on vialla näiden kahden pelaajan välillä, Matthäus tuumii nyt tuoreeltaan.

– Nämä tilanteet luovat paljon pahaa verta ryhmään. Lewandowskin ja Robbenin tulisi korjata tilanne, koska jos he eivät sitä tee, uskon sen tuovan vaikeuksia joukkueen hyökkäykseen, entinen libero pähkäili.

Loukkaantumisista kärsinyt Robben on ollut myös siirtohuhuissa. Ainakin Manchester Unitedin uskotaan olevan hänen perässään (uutinen).