Chelsea haluaa ensi kesänä Tottenhamin englantilaistykin Harry Kanen riveihinsä, kertoo Daily Mail.

Lontoolaisseura etsii markkinoilta uutta nimeä Diego Costan tilalle. Costan alkukausi on ollut suuri pettymys, ja joidenkin huhujen mukaan Chelsea etsisi hyökkääjälle korvaajaa jo tammikuun siirtoikkunassa.

Costan asema nousi keskiöön jälleen tiistai-iltana, kun kärkimies otti yhteen Jose Mourinhon kanssa kesken Mestarien liigan pelin.

Kane on noussut nyt Chelsean hankintalistalle. Helposti englantilainen ei olisi saatavilla, sillä Manchester Unitedin tiedetään olevan myös 22-vuotiaan perässä. Sunnuntaina Tottenham ja Chelsea iskevät yhteen, jolloin viime kauden mestarien pelaajatarkkailijat pääsevät katsomaan miestä läheltä.

Tottenham on hankala myyjä ottaen huomioon seurapomo Daniel Levyn nihkeän neuvotteluasenteen. Etenkin kun Tottenham on koko ajan toitottanut, ettei Kane olisi myytävänä. Jos kuitenkin Tottenham antaa jotain viitteitä myyntihaluista, aikoo Chelsea tähän vastata.

Kanella on tällä hetkellä sopimus, joka on voimassa vuoteen 2020 asti.

Kanesta riippumatta Chelsea aikonee joka tapauksessa hankkia ainakin yhden hyökkääjävahvistuksen tammikuun siirtoikkunassa.