FC Inter on solminut kaksivuotisen sopimuksen Ekenäs IF:ssä Ykköstä päättyneellä kaudella pelanneen Benjamin Källmanin kanssa. Seuran ja 17-vuotiaan hyökkääjän sopimuksessa on lisäksi optio kolmannesta vuodesta.

Päättyneellä kaudella viisi maalia 25 ottelussa EIF:lle tehnyt Källman on edustanut tammisaarelaisseuran lisäksi junioritasolla FC Honka Akatemiaa. Poikien maajoukkuetasolla Källman on pelannut yhteensä 27 kertaa 16-18 -vuotiaiden maajoukkueissa. Tänä vuonna pelatuissa seitsemässä U17-maaottelussa hyökkääjä onnistui maalinteossa viidesti, jonka lisäksi U18-maajoukkueen osalta Källmanin tilastoissa on toistaiseksi kaksi ottelua ja kaksi maalia.

Interin Veikkausliigajoukkueen mukana muutaman päivän Ykkösen kauden jälkeen harjoitellut Källman vakuutti osaamisellaan päävalmentaja Job Dragtsman.

– Benjaminilla on vielä paljon tekemistä ennen kuin hän on valmis ottamaan vastuuta liigatasolla, mutta toisaalta hänellä on hyvät edellytykset nousta sille tasolle. Hänellä on oikea asenne harjoituksissa ja pelikentällä, mikä jo yksistään on lahjakkaalle pelaajalle tärkeää, Dragtsma muistuttaa Interin sivuilla.

Källman liittyy Interin edustusjoukkueen mukaan ensi vuoden puolella joukkueharjoitusten taas jatkuessa. Vielä sitä ennen hän osallistuu U18-maajoukkueleirille joulukuussa yhdessä Interin 16-vuotiaan keskikenttäpelaajan Kaan Kairisen kanssa.