PSG:n Zlatan Ibrahimovic on kiinnostunut tulemaan Valioliigaan. Ruotsalaisen ykkösvaihtoehto on Daily Mirror- lehden mukaan hieman yllättäen Arsenal.

Siirto Englantiin voisi olla mahdollinen, vaikka ruotsalaiskärki itse on kertonut maisemanvaihdon saarille olevan tässä kohtaa liian myöhäinen hänen urallaan. Arsenalin ohella myös muut seurat olisivat mahdollisia, kuten Manchester United, mutta ruotsalainen ei usko yhteistyön toimivan Louis van Gaalin kanssa.

Sen sijaan Ibrahimovicin uskotaan olevan halukas työskentelemään juuri Arsene Wengerin kanssa, ja myös ranskalainen haluaa kokea yhteistyön Ibrahimovicin kanssa.

Ibrahimovicin nykyinen sopimus päättyy ensi kesään. Parhaillaan agentti Mino Raiola järjestelee maaalitykin seuraavaa seuraa. Ibrahimovic siirtynee jossain vaiheessa jäähdyttelemään Pohjois-Amerikkaan taikka Lähi-itään, mutta vielä sitä ennen ruotsalainen haluaisi kokea Valioliigan.

Siirron ei pitäisi olla Arsenalin kannalta utopiaa, sillä Ibrahimovic tulisi ilmaiseksi ja hänelle voitaisiin näin tarjota mehukas sopimuspaketti. Ibrahimovic olisi paitsi markkina-arvoltaan, myös edelleen pelaajana sitä laatua, että Wenger varmasti löytäisi hänelle käyttöä.

– Mielestäni on liian myöhäistä tulla Englantiin. Olen hyvin onnellinen PSG:ssä. Minulla on viimeiset kuusi kuukauttani jäljellä ja katsotaan mitä tapahtuu sen jälkeen, sanoi Ibra aiemmin tällä viikolla Mailille.