The Sun -lehden mukaan Cristiano Ronaldo suuntaa vain ja ainoastaan Paris Saint-Germainin riveihin, jos portugalilainen päättää lopettaa pelinsä Espanjan pääkaupungissa.

Aviisin mukaan Ronaldo on antanut sanansa pariisilaisseuralle ja ilmoittanut jättävänsä Bernabeun vain siinä tapauksessa, että siirtyisi sitten jatkamaan uraansa Pariisiin. Ronaldo haluaisi tiettävästi ensi sijassa jatkaa uraansa Madridissa, mutta jos olosuhteet siihen pakottavat, lähtee Ronaldo sitten Ranskaan.

– Cristiano on kertonut kaikista lähimmilleen, että hän haluaa jatkaa Realissa, lehti siteeraa lähdettä.

– Mutta jos hän syystä tai toisesta lähtee, niin sitten suuntana on PSG, lähde lisää.

PSG kävisi monessakin mielessä järkeen, sillä pariisilaisseuralla on riittävästi mammonaa pyytää Real Madridin varmasti vaatima huikaiseva siirtokorvaus. Lisäksi Ronaldolla on hyvät välit valmentaja Laurent Blancin sekä seurapomo Nasser Al-Khelaifin kanssa.

Kun PSG ja Real Madrid kohtasivat aiemmin syksyllä, kuvattiin Ronaldo kuiskaamassa kohteliaisuudet Blancin korvaan. Jo tuolloin siirtohuhut voimistuivat uusille tasoille.

Lehden mukaan ManU-fanit joutuvat näin pettymään, sillä Ronaldo ei suunnittele paluuta vanhaan seuraansa. Toisaalta brittimediassa on myös liikkunut aiemmin huhupuheita siitäkin, että Ronaldo suosisi ennemmin Valioliigaa kuin pelaamista ranskalaisjätissä.

Ronaldon uskotaan vaihtavan maisemaa ainakin siinä tapauksessa, jos Rafa Benitez jatkaa luotsina myös ensi kaudella Real Madridissa.