The Sun -lehden mukaan Manchester City haluaisi Lionel Messin riveihinsä ja on valmis tarjoamaan argentiinalaiselle jättimäistä 800 000 punnan viikkopalkkaa.

Messin on huhuttu mahdollisesti jättävän Espanja, jos pelimies ei löydä sopua maan veroviranomaisten kanssa. Argentiinalaisella on jo tiettävästi ollut alustavia keskusteluita Manchester Cityn kanssa, ja valioliigaseura olisi valmis tarjoamaan peräti 40 miljoonaa puntaa vuodessa Messille.

Messi tienaisi sopimuksensa ansiosta 32 miljoonaa pelaamalla. Loppusumma koostuisi kuvaoikeuksista ja erilaisista bonuksista.

Messin nykyinen pesti on voimassa vuoteen 2018 ja palkkaa supertähti saa 500 000 puntaa viikossa. Cityssä viikkopalkka olisi vielä 300 000 puntaa suurempi. City olisi tiettävästi valmis aloittamaan tarjouksensa 120 miljoonasta punnasta Messin saadakseen.

Cityn riveissä lasketaan myös, että Messin saaminen avittaisi myös Pep Guardiolan hankintaa valmentajaksi. Kaksikko ehti tehdä jo kovaa jälkeä Camp Noulla yhdessä. Lisäksi City-pomoilla
Ferran Sorianolla ja Txiki Begiristainilla on hyvät välit Messin kanssa.

The Sun -lehti kirjoittaakin, että Messi olisi avoin siirrolle Cityyn.