Newcastlen manageri Steve McClarenin asema on sen verran tuulinen, että vaihto saattaa tulla nopeastikin. Ehdolla on kovia nimiä. Asiasta kertoo Daily Mirror -lehti.

Newcastlen kauden alku ei ole sujunut onnellisten tähtien alla, ja yksi lisäpettymys tuli lauantaina, kun joukkue kärsi 1-5-tappion Crystal Palacalle. Newcastle on voittanut vasta kahdesti liigakauden aikana, ja huhujen mukaan McClaren olisi jo menettänyt pelaajien luottamuksen.

– Et voi valmentaa pelaajia, jotka eivät halua tulla valmennetuksi, jotka eivät ole tarpeeksi hyviä. Heillä on liian monia maanantaista perjantaihin -pelaajia eli hyviä harjoituksissa, mutta jotka eivät halua suoritua lauantaina, seuralegenda Alan Shearer analysoi lehden mukaan.

Harry Redknapp on yksi nimistä, jota on kaavailtu Newcastlen pestiin. Vedonlyöntimarkkinoilla vahvin ehdokas korvaajaksi on kuitenkin entinen Liverpoolin luotsi Brendan Rodgers.

Entinen Tottenham-manageri Redknapp, 68, on ollut valmennustehtävistä sivussa jätettyään QPR:n viime helmikuussa. Rodgers puolestaan vapautettiin tehtävästään ainoastaan pari kuukautta sitten.