Päävalmentaja Luis Enrique myöntää FC Barcelonan olevan kiinnostunut vahvistuksista tammikuun siirtomarkkinoilla. Lionel Messiä koskevat huhut luotsi ampuu alas.

Tänään The Sun -lehti kirjoitti, että Manchester City kaavailisi Messille peräti 800 000 punnan eli yli miljoonan euron viikkopalkkaa. City olisi tiettävästi valmis aloittamaan tarjouskilpailun 120 miljoonasta punnasta saadakseen argentiinalaisen (uutinen).

– Kyse on pelkästä spekulaatiosta, ei muusta, Enrique tyrmäsi huhut AS:n mukaan.

Kun Enriquelta kysyttiin, pelkääkö hän menettävänsä Messin, ei hän hirveästi kantaa ottanut.

– Se on vain spekulaatiota – osa 2.

Messi on vasta toipunut polvivammasta, eikä maalitykki ole vielä aivan huippukunnossa.

– Hän näyttää hyvältä. Hän ei ole 100-prosenttinen, kaukana siitä. Hänen on rakennettava pelikuntoaan, mutta hänen ei tarvitse olla sataprosenttisessa kunnossa tehdäkseen vaikutusta. Hän tarvitsee jonkin verran aikaa päästäkseen parhaaseen mahdolliseen vireeseen.

Barca virittelee uusia hankintoja

Barcan uskotaan olevan kiinnostunut hyökkääjän hankinnasta tammikuun siirtoikkunasssa. Huhuissa useampi nimi on liitetty seuraan. Tammikuussa Barca saa vihdoin myös pari kesävahvistusta mukaan, kun Aleix Vidal ja Arda Turan eivät joudu enää katselemaan pelejä sivusta FIFA:n siirtokiellon vuoksi.

– Aiomme arvioida tilanteen, kn hetki koittaa. Olen kuitenkin aina joukkueen vahvistamisen kannalla, Enrique pohti.

Barca on ollut viime aikoina vakuuttava, kun El Clasicossa kaatui Real Madrid murskaluvuin ja Mestarien liigassa AS Roma. Lauantaina edessä on taas La Ligaa, kun vastaan asettuu Real Sociedad.

– Jokainen peli on vaarallinen ja tämä on sellainen, koska vastassa on kilpailija. Jos emme ole varovaisia, tulemme kärsimään, luotsi mietti.