Roy Hodgson on varoittanut parhaillaan loukkaantumisten vuoksi sivussa olevia, aiempia runkopelaajia – siitä, että pelipaikka ei tervehdyttyä ole enää automaattinen.

Viesti on suunnattu Jack Wilsherelle, Jordan Hendersonille, Danny Welbeckille, Leighton Bainesille ja Daniel Sturridgelle. Viisikko on aiemmin kuulunut maajoukkueen ja Hodgsonin runkomiehiin, mutta jokainen on ollut viime ajat paljon tai vieläkin enemmän sivussa pelikentiltä uusien ratkaisijoiden noustessa valokeilaan.

Aiempien avainpelaajien poissa ollessa muun muassa Dele Alli, Eric Dier, Jamie Vardy sekä Ross Barkley ovat esiintyneet edukseen.

”Lojaliteetti on tärkeä ominaisuus ja koskaan ei lojaaleja pelaajia pidä hylkiä. Tämä on kuitenkin maailma, missä paikkansa pitääkseen pelaajan täytyy pelata erittäin korkealla tasolla. Niin tekevät kaikki muutkin ympärilläsi, Hodgson kertoi.

– En voisi koskaan valita ryhmää vain lojaalisuuden vuoksi. Minun täytyy valita ryhmä, joka on paras. Esimerkiksi Ranskaa vastaan [tiistaina 2-0-voitto] pelaajat kuten Dele Alli ja Eric Dier olivat erittäin hyviä. He eivät ole paljoakaan olleet esillä, mutta nyt heillä on mahdollisuus näyttää olevansa pelipaikan arvoisia.

Lähde: Transfermarkt.