Moshtagh Yaghoubi on solminut ottelukohtaisen sopimuksen Someron Voiman kanssa. Somerolaisseura kertoo siirrosta kotisivuillaan.

Rovaniemen Palloseurassa viime kaudella Veikkausliigaa pelannut Yaghoubi, 21, siirtyy Futsal-liigaa pelaavan SoVon miehistöön jo lauantaina, kun joukkue kohtaa Mad Maxin.

SoVo johtaa Futsal-liigaa seitsemän ottelun jälkeen 15 pisteellä.

Yaghoubi on aiemmin kertonut tähtäävänsä ensi kaudeksi ulkomaan kentille, joten aika näyttää montako peliä hän ehtii parketeilla pelata.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaaja nousi negatiivisella tavalla otsikoihin huhtikuussa, kun hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään. Kuvatekstissä hän avautui rankasti tilanteestaan seurajoukkueessaan RoPSissa.

– Tätä vittutuksen määrä huhhu istun jossain vitun ropissa penkillä mihin tää maailma on menossa!! Ja tavoitte lähtee kesällä vittuun Suomesta omg!! ”Mosa” kirjoitti.

Afganistanilaissyntyinen keskikenttäpelaaja selätti vaikean alkukauden ja keräsi itsensä. Loppukauden aikana hän nousi Veikkausliigan parhaimpien keskiakselin pelaajien joukkoon ja oli tärkeä osa hopeamitaliksi asti yltäneen RoPSin joukkuetta.