Espanjalaisen Marca-lehden mukaan Neymarin uusi pesti tekee hänestä maailman kolmanneksi parhaiten palkatuimman futaajan. Edelle kiilaavat vain joukkuetoveri Lionel Messi ja Real Madridin ykköstykki Cristiano Ronaldo.

Neymarin odotetaan allekirjoittavan pian uusi sopimus, joka on voimassa kesään 2021 asti. Neymar on yhdistetty siirtohuhuissa esimerkiksi Manchester Unitediin, joten katalonialaisseura on halunnut varmistaa brassin jatkoon niin nopeasti kuin mahdollista.

Kiinnostuksesta johtuen Barca halusi myös nostaa Neymarin sopimuksen ulosostohinnan. Katalonialaisseuran tavoitteena oli jopa yhden miljardin raja, mutta pelaajan edustajat eivät halunneet summaksi korkeampaa kuin 250 miljoonaa. Tällä hetkellä Neymarin sopimuksen ulososotohinta on 180 miljoonaa.

Neymarin ja hänen lähipiirinsä uskottiin jossain vaiheessa olevan valmis maisemanvaihtoon, mutta ei enää. Barca näkee Neymarin nousevan maailman parhaaksi pelaajaksi jollain aikavälillä, ja Neymar sekä hänen lähipiirinsä arvostavat myös seuran ponnisteluja, jotta tällaista suurta sopimuspaperia on voitu tarjota.

Neymar on ollut tällä kaudella huikeassa vireessä. Messin ollessa pois Neymar näytti pystyvän ottamaan jopa argentiinalaisen paikan, sillä brassi teki kovia tehoja ykköstykin viettäessä aikaa lasaretilla.

MSN-kolmikko (Messi, Suarez, Neymar) on sekin niin laadukas, ettei brassi tuskin löytäisi sopivampia pelikavereita toisesta seurasta kovin helposti.