Manchester Unitedin puolustuslinjasta tuttu Phil Neville saattaa saada ainakin hetkeksi Valencian komentoonsa.

Sunnuntaisen 0-1-tappion jälkeen Sevillaa vastaan Nuno Espírito Santo ilmoitti jättävänsä pestin. Valencia oli viime kaudella liiganelonen, mutta tällä kaudella ryhmällä ei ole mennyt yhtä hyvin. Kasassa on jo kahdeksan tappiota, kun pelejä on takana 19.

Nunon seuraajasta ei ole tässä kohtaa tarkempaa tietoa, mutta yksi väliaikaisista vaihtoehdoista ainakin lienee Neville. Enitnen puolustaja on toiminut Nunon kakkosmiehenä ryhmässä. Neville saattaa olla yksin puikoissa ensi viikon cup-pelissä Barakaldoa vastaan, uumoilee jo Daily Mail -lehti.

Jos Valencia ei löydä seuraajaa viikon kuluessa, saattaa Neville päästä myös luotsaamaan joukot FC Barcelonaa vastaan. Nevillen asema apurina ei pitäisi olla vaarassa, sillä hän on suosittu pelaajien keskuudessa.

Neville on ollut Valencian apuvalmentajana tämän kauden alusta lähtien. Harva asia on mennyt kauden aikana putkeen myöskään seurajohdossa, sillä seura ei ole saanut hankittua avainpaikoille riittäviä nimiä. Esimerkiksi Manchester Cityyn myytyä Nicolas Otamendia ei ole pystytty korvaamaan.

Yhdeksi vaihtoehdoksi Nunon pitkäaikaisemmaksi seuraajaksi ehdotetaan Zenitin luotsia Andre Villas Boasia.