Harva olisi ennen kauden alkua uskonut, että liigan puhutuin hyökkääjä on tässä vaiheessa kautta Leicesterin Jamie Vardy ja että perässä olisi suurseurat Manchester Unitedista alkaen.

Jälkimmäisen seuran kiinnostuksesta sensaatiopelaajaan kerrottiin lauantaina aamulla. The Telegraph -lehden mukaan Leicester ei ole valmis kuitenkaan luopumaan kultakimpaleestaan halvalla, sillä hintalappu on asetettu 30 miljoonan punnan tienoille. Myös Chelsea saattaa hamuta tulikumaan hyökkääjän palveluksia tammikuussa.

Vardy todisti lauantaina olevansa huhujen arvoinen, sillä Ruud van Nistelrooyn ennätys painui romukopppaan. Vardy osui Louis van Gaalin suojattien verkkoon ja maaliputki venyi jo 11 peräkkäisen pelin mittaiseksi.

Edellinen Valioliigan ennätys oli van Nistelrooyn nimissä vuodelta 2003. Kaikkiaan Vardy on tehnyt ajanjakson aikana 13 osumaa ja yhteensä jo 14 maalia, mikä oikeuttaa hänet liigan maalintekijätilaston ykköspaikalle.

Vardy, 28, pelasi kolme ja puoli vuotta sitten vielä alemmilla sarjoilla tuiki tuntemattomassa Fleetwood Townissa. Tätä nykyä Vardy on Englannin maajoukkuepelaaja. Harva tuskin olisi uskonut, että Vardy pystyy kääntämään uransa nähtyyn loistoon.

Leicesterin ja Manchester Unitedin taisto päättyi lauantaina 1-1-tasapeliin. Näin Leicesterin loistava alkukausi sai taas jatkoa.