AC Oulun riveissä kolme kautta Ykköstä pelannut 21-vuotias Aapo Heikkilä siirtyy Rovaniemen Palloseuran riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella.

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen on erittäin tyytyväinen joukkueensa tuoreimpaan pelaajasopimukseen.

– Aapo on harvinainen suomalainen pelaaja, sillä hän on selkeästi laiturityyppi. Hänellä on todella vikkelät jalat ja erittäin hyvä lähtönopeus. Odotukset häntä kohtaan ovatkin suuret, sillä nyt nähdään mitä hänestä voi saada irti kun hän pääsee pelaamaan selkeästi laitapelaajana, Malinen toteaa tyytyväisenä seuran sivuilla.

Heikkilä sopii Malisen mukaan pelaajatyyppinä erittäin hyvin RoPSin pelaajaprofiiliin.

– Aapo on tervepäinen nuori mies ja hän saattaakin nousta isoksi yllätystekijäksi meidän tulevan kauden joukkueessa. Vaikka Aapo onkin laitapelaaja, on hän tehnyt myös upeita maaleja, Malinen kehuu.

Heikkilä on innoissaan sopimuksesta RoPSin kanssa, sillä pelaajasta on jännittävää päästä pelaamaan Veikkausliigassa, Suomen viime kauden toiseksi parhaan joukkueen riveissä.

– Tosi hyvä fiilis itselläni on sopimuksesta RoPS:n kanssa. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja sitä kautta auttaa myös joukkuetta menestymään. Aivan alkuun toki peliajan saaminen on suurin haaste, nuorukainen tuumii RoPSin sivuilla.

Siirtyminen kotikaupunki Oulusta Rovaniemelle ei ole Heikkilälle suuri muutos, sillä miehen mielestä Rovaniemi on hänen toinen kotikaupunkinsa.

– Tosi helppo on tulla Rovaniemelle, sillä kaupunki on niin tuttu ennestään. Molemmat vanhempani ovat kotoisin Rovaniemeltä ja lähes kaikki sukulaiset asuvat Rovaniemellä, tuore RoPS-pelaaja kertoo.