Daily Mirror -lehden mukaan Jose Mourinho on kiinnostunut ottamaan Roy Hodgsonin paikan ensi kesänä.

Hiljattain Chelseasta potkut saanut Mourinho on yhdistetty julkisuudessa jo ainakin Louis van Gaalin tilalle Manchester Unitediin ja entiseen seuraansa Real Madridiin, mutta nyt miestä viedään jo Englannin maajoukkueeseenkin.

Lehden mukaan portugalilaisluotsi on kertonut agentilleen Jorge Mendesille olevansa valmis Englannin maajoukkueen peräsimeen ensi kesänä, jos hän on silloin yhä ilman töitä ja tällainen mahdollisuus avautuu.

Mourinhon ykköstoiveena olisi päästä Unitediin ja jatkaa seuravalmennuksen parissa. Joka tapauksessa portugalilainen haluaisi asua tulevaisuudessakin Englannissa. Vaimo ja kaksi lasta ovat löytäneet kodin Lontoosta, josta perhe ei tohtisi muuttaa.

Englannin futisliitto FA on seisonut Hodgsonin takana, vaikka kesän 2014 MM-kisat eivät putkeen menneetkään. Ensi kesänä valmennus saattaa vaihtua, ja Mourinho näkee Englannissa potentiaalia.

Harry Kane, Ross Barkley, Raheem Sterling ja muut nuoret lupaukset voivat yltää mihin tahansa, vaikka MM-kultaan vuoden 2018 MM-kisoissa, Mourinho ja monet muutkin uskovat.