Konsta Rasimus on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen Veikkausliigaan ensi kaudeksi nousseen PK-35 Vantaan kanssa.

Päättynyt kausi oli hyvä osoitus Rasimuksen monikäyttöisyydestä, sillä hänet nähtiin kauden mittaan usealla eri pelipaikalla. Keskikentän keskustan ja laidan molempien pelipaikkojen lisäksi Rasimus pelasi loppukaudesta myös topparin tontilla.

Helsinkiläinen Rasimus on edustanut PK-35 Vantaata vuodesta 2012 lähtien. Ennen Punamustia Rasimus on pelannut muun muassa FC Hongassa ja lainalla IFK Mariehamnin sekä TPS:n riveissä, joten hänellä on aiempaa kokemusta myös Veikkausliigasta. Lisäksi hän on käynyt läpi Suomen poika- ja nuorisomaajoukkueet.

Rasimus jatkaa tutussa seurassa hyvillä mielin. Hän on innoissaan myös Veikkausliigan mukanaan tuomista uusista haasteista.

– Tällä hetkellä on hyvät fiilikset. Olen ollut seurassa jo jonkin aikaa ja olen ollut täällä tyytyväinen. Sen takia on hienoa päästä jatkamaan. Etenkin nyt, kun jo pidemmän aikaa tavoitellun nousun jälkeen edessä on astetta kovempia matseja, Rasimus sanoo PK:n sivuilla.

– Suurin syy jatkoon oli se, että meillä on mielestäni mahdollisuus hyviin suorituksiin ja menestymiseen. Sen myötä myös itselläni on mahdollisuus kehittyä, hän kertoo.