Ilves on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen 32-vuotiaan luottopuolustaja Heikki Ahon kanssa.

Aho on Ilveksen oma kasvatti ja hänen jalkapallotaipaleensa käynnistyi Ilves Futis-Liigassa vuonna 1990.

Konkari on pelannut Veikkausliigassa yhteensä 231 ottelua Ilveksen, Tampere Unitedin ja FF Jaron paidoissa. Aho on voittanut urallaan kolme Suomen mestaruutta, kolme pronssia sekä kertaalleen Suomen cupin. Hän on myös kolunnut läpi kaikki Suomen nuorisomaajoukkueet.

Aho aloittaa nyt neljännen peräkkäisen kautensa keltapaidoissa. Viime kaudella hän toimi Ilveksen varakapteenina ja pelasi Veikkausliigassa 19 ottelua, joissa syntyi puolustajalle mukavat kolme maalia.

– Ilveksellä on nyt yksi kausi Veikkausliigassa takana ja uusi jännittävä kausi edessä. Muutama ikätoverini ehti jo laittaa nappulakengät naulakkoon ja omankin jatkopäätöksen kanssa tuli jonkin verran tuskailtua, Aho toteaa seuran verkkosivuilla.

– Kuten Kujalan Jussikin totesi, niin perheellisellä päivätöissä käyvällä pelimiehellä on aika kortilla. Kiitokset tämän kokonaisuuden mahdollistamisesta kuuluu luonnollisesti perheelleni ja etenkin vaimolleni Jonnalle sekä myös joustavalle työnantajalleni SK Protectille.

– Toivottavasti pystyn tuomaan kauden 2016 joukkueeseen oman panokseni kokemusta ja johtajuutta niin puolustuspelaamiseen kuin jokapäiväiseen harjoitteluunkin. Vielä kerran, Ilves!, kommentoi Aho.