© Kuva: Pekka Mäntylä

VPS:lla testipelaajia Montenegrosta ja USA:sta

VPS kertoo verkkosivuillaan uusista testipelaajista.
Viime viikon harjoituspelissä esiintyneiden maalivahti Craig Hillin, puolustaja Jonas Leväsen ja keskikenttäpelaaja Milos Djordjevicin lisäksi harjoitusvahvuuteen ovat liittyneet 29-vuotias montenegrolainen Luka Tiodorovic ja 24-vuotias amerikkalainen Jossimar Sanchez. Molemmat ovat pelipaikaltaan keskikenttäpelaajia.
Tiodorovic on pelannut Montenegron lisäksi Albaniassa, Serbiassa ja Puolassa. Hänen viime kauden seura oli FK Radnicki, joka pelasi Serbian korkeimmalla sarjatasolla.
– Hän on rauhallinen pallon kanssa ja pystyy antamaan sekä pitkiä että lyhyitä syöttöjä laadukkaasti. Huomenna nähdään, miten hän pysyy vauhdissa mukana, päävalmentaja Petri Vuorinen kuvailee seuransa sivuilla.
Kotimaassaan MLS-sopimuksenkin aikanaan saanut Sanchez pelasi viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.
– Ihan hyvin hän on treeneissä esiintynyt siihen nähden, että varmaan menee jokunen päivä sopeutumiseen ja aikaerosta toipumiseen.
VPS kohtaa lauantaina Liigacupissa RoPS:n. Liigacup-otteluissa kokoonpanoon saa olla nimettynä vain kaksi sopimuksetonta pelaajaa.
Pitkäaikaispotilaat Jerry Voutilainen ja Timi Lahti ovat varmuudella sivussa cup-avauksesta.
– Jerry on ollut jo harjoituksissa mukana, mutta ensi viikolla hän pääsee toivottavasti mukaan jo pallollisiin harjoitteisiin. Timi tulee noin kuukauden perässä. Molempien kuntoutus on edennyt erinomaisesti.