HJK ja Inter pelasivat Liigacupin lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan tasapelin 2-2, joten kumpikaan seura ei päässyt turnauksen finaaliin.

Inter näytti jo vievän päivän ottelun nimiinsä, mutta uusi HJK:n lainapelaaja Alfredo Morelos taisteli uuden joukkueensa tasapeliin.

Interin Solomon Duah aloitti ottelun maalinteon nostamalla pallon Klubi-veskari Markus Uusitalon yli muutamaa minuuttia ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla ex-HJK-pelaaja Sebastian Mannström lisäsi Interin johdon kahteen maaliin, kun ottelua oli pelattu 53 minuuttia.

HJK aloitti kirinsä vain hetkeä myöhemmin, kun Alfredo Morelos ohjasi Tay Taiwon keskityksen maaliin.

Sama mies oli asialla HJK:n tasoituksessa 63. minuutilla. Morelos kaadettiin rangaistusalueella, ja 19-vuotias kolumbialainen asettui itse laukomaan rankkarinsa verkon perukoille.

Kun ottelussa ei nähty lisää maaleja, päättyi molempien joukkueiden Liigacup-urakka tähän päivään.