Vuoden alussa Real Madridin valmentajan paikalta potkut saanut Rafael Benitez arvosteli seurapomo Florentino Pereziä kärsimättömyydestä ja kertoi mielestään suurimman esteen Madridin menestykselle.

– Sinun [valmentajan] täytyy tehdä kaikki täydellisesti. Heti jotakin menee pieleen, tai jos seurapomo ajattelee jossain olevan ongelmia, olet pulassa, Benitez kommentoi BT Sportille.

Omien potkujensa syynä ex-valmentaja piti Perezin kärsimättömyyttä.

– Uskon, että olisimme pärjänneet oikein hyvin, mutta he olivat kärsimättömiä. Fanit, hallituksen puheenjohtaja [Perez] ja sitten he vaihtoivat manageria.

Liverpoolin Mestareiden liigan voittoon johdattanut espanjalainen muistutti myös pitkästä listasta muita valmentajia, joiden kausi Real Madridissa on jäänyt kesken.

– On paras muistaa mitä [Real Madridissa] on tapahtunut viime vuosina.

– Siellä on ollut [Jose Antonio] Camacho, [Vicente] Del Bosque, [Manuel] Pellegrini, [Jose] Mourinho, [Carlo] Ancelotti – ei ole helppoa olla valmentaja [Real Madridissa].

Valencia-peräsimeen ensi kesäksi huhuttu Benitez harmitteli Real Madridilla olevan käsillään ongelma, johon seura ei pysty vaikuttamaan.

– Ongelmana on Barcelonan taso ja se, että Madridia on niin vaikea valmentaa. Madridin täytyy voittaa koko ajan, ja silti Barcelona pärjää yhtä hyvin, ja se on iso ongelma.