Barcelona jatkoi hurjaa virettään kaatamalla Rayo Vallecanon torstaina La Liga -pelissä 5-1-lukemin mm. Lionel Messin hattutempun myötä, mutta yksi huolettava trendi joukkueen peleissä jatkui.

Barcelona mokasi jo kauden seitsemännen rankkarinsa kotimaan pääsarjassa, kun Rayon maalivahti torjui Luis Suarezin yrityksen. Epäonnistumisten lukema on suurin miltään joukkueelta liki 20 kauteen.

Heikko rankkarivire on huolenaihe, kun kausi lähenee huipennustaan ja edessä on ratkaisupelit mm. kotimaan cupissa ja Mestarien liigassa, missä ottelut voivat edetä rankkarikisoihin.

– Siinä tilastossa emme ole kovin hyviä, mutta loppujen lopuksi tässä pelissä se [rankkarimoka] jäi vain sivuseikaksi. Meidän pitää olla niissä parempia, mutta kuten olen jo aiemmin sanonut, en ole asiasta kovinkaan huolissani, Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique pyöritteli medialle TheFantasyFootballNewsin mukaan.

Barcelonalla on La Ligassa 35 ottelun tappioton putki, mikä on sarjassa kautta historian pisin putki. Vuosina 1998-1999 Real Madrid ylsi 34 ottelun tappiottomaan putkeen.

OptaJose

@OptaJose
7 - Barcelona are the first side to miss seven penalties in a single La Liga season since at least 98/99. Strange

OptaJose

@OptaJose
35 - @FCBarcelona are La Liga side with the longest unbeaten run in all history (W29 D6). Fantastic.