Huuhkaja-hyökkääjä Joel Pohjanpalon seura Fortuna Düsseldorf on nimennyt uuden päävalmentajan, seura kertoo verkkosivuillaan.

Kakkosbundesliigaa pelaavan Düsseldorfin valmentajaksi asettuu Friedhelm Funkel loppukauden kestävällä sopimuksella.

Useita Bundesliiga-seuroja urallaan valmentanut Funkel on toiminut viime vuosina monissa lyhyissä pesteissä, kun saksalaisluotsi on kutsuttu kevätkaudella apuun putoamista vastaan taisteleviin seuroihin.

Surkeaa kautta pelaava Düsseldorf kamppailee niin ikään putoamista vastaan liigan kolmanneksi viimeisellä sijalla, ja on vaihtanut valmentajaa kauden aikana jo kahdesti.

Kesällä valmentaja aloittaneen Frank Kramerin korvasi ennen vuodenvaihdetta Marco Kurz, jonka tilalle uusi valmentaja Funkel astuu.

Funkelin apuvalmentajaksi tulee Peter Hermann, joka toimi jo väliaikaisvalmentajana kauden ensimmäisen valmentajanvaihdoksen välissä.

Dusseldorf-pomo Paul Hunter luottaa Funkelin mahdollisuuksiin kääntää Dusseldorfin loppukausi parempaan suuntaan.

– Tunnen Funkelin jo kahden vuosikymmenen ajalta. Hän on kokenut ekspertti, joka tietää mitä joukkueen täytyy tehdä vaikeassa paikassa. Hän myös asuu Düsseldorfin lähistöllä, joten hän tuntee seuran entuudestaan hyvin, kommentoi Hunter joukkueen verkkosivuilla.